Handelsbetingelser, Vilkår og Privatlivspolitik

1. Priser
Alle vore priser er i danske kroner og oplyst eksklusive moms. Priserne er inklusive levering i Danmark, undtaget Færøerne og Grønland. Varer til Grønland og Færøerne sendes altid momsfrit og med et fragttillæg.

2. Bestilling og Vilkår
Ved afgivelse af bestilling på Fragtetiketten.dk accepterer du som kunde samtidig disse vilkår.

Betaling for køb på fragtetiketten.dk trækkes først på kreditkort når varen er afsendt fra vores lager.

Bestilling sker ved at bruge shoppens funktionalitet eller udfyldelse af formularen "Kontakt", for det produkt du ønsker at købe på fragtetiketten.dk. Ved ønske om levering af et parti af en anden størrelse end opgivet på produktsiden kan bestilling ske via email: info@fragtetiketten.dk. Ved forespørgsler på andre typer produkter eller special-produktioner kan bestilling og forespørgsel ligeledes ske via info@fragtetiketten.dk. 

Efter bestilling på fragtetiketten.dk bliver din ordre behandlet og du vil hurtigst muligt derefter modtage en email med besked om at ordren er modtaget af os.

3. Levering
Fragtetiketten.dk leverer alle varer indenfor 2-3 hverdage med mindre andet nævnes. Ved bestilling før kl. 13 på hverdage bestræber fragtetiketten.dk sig på at få afsendt varerne samme dag.

4. Betaling
Betaling foregår via shoppens indbyggede betalingsmodul, hvor der kan betales med alle de mest almindelige kreditkort samt Paypal.

fragtetiketten.dk forbeholder sig retten til at kreditvurdere og evt. afvise kunder samt at give kredit. I disse tilfælde vil kunden blive informeret om muligheden for at forudbetale for ordren.

5. Annullering af ordre
Ordrer der endnu ikke er afsendt af fragtetiketten.dk kan annulleres ved at kontakte fragtetiketten.dk på info@fragtetiketten.dk.

Hvis dine produkter er afsendt har du mulighed for at returnere dem jf. pkt. 6.

6. Returret
fragtetiketten.dk giver mulighed for returnering af varer såfremt følgende kriterier er opfyldt:
fragtetiketten.dk skal kontaktes forudgående indenfor 14 dage efter levering
Skriftlig accept fra fragtetiketten.dk skal foreligge
Emballagen skal være ubrudt og ubeskadiget
Kunden betaler selv for returneringsomkostninger

7. Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra fragtetiketten.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigst muligt - og senest 14 dage efter modtagelse - rette henvendelse til fragtetiketten.dk på info@fragtetiketten.dk.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 6 måneder efter du har fået varen leveret.

8. Forbehold
Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl. Der tages forbehold for udsolgte varer eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

9. Privatlivspolitik

For at handle på fragtetiketten.dk skal du oplyse dit navn, email og adresse. Vi bruger dette kun i forbindelse med at sende din ordre til det rette sted, sende dig en mail med en ordrebekræftelse og en update på email om, når din ordre er sendt.

Vi vil aldrig videregive dine informationer til en tredje part og aldrig dele dine data andetsteds.

Vi vil aldrig sende dig uønskede mails. Du modtager kun mails fra os, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Vi gemmer kun dit navn, email og adresse i vores system af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.

Datcol ApS - CVR-nr. 34711828